Білодід: Досі не можу повірити, що стала чемпіонкою світу

Білодід: Досі не можу повірити, що стала чемпіонкою світу

Відео
Укрінформ
Наймолодша чемпіонка світу з дзюдо 17-річна українська спортсменка Дар’я Білодід поділилася враженнями від свого виступу в Азербайджані.

Дар’я Білодід в інтерв’ю прес-службі Міжнародної федерації дзюдо (IJF), зокрема, зазначила, що відчувала перед фіналом чемпіонату світу сильний тиск, адже розуміла, що її суперниця Фуна Тонакі з Японії після двох програних їй поєдинків прагнутиме реваншу.  

"Мені бракує слів, я досі не можу повірити в те, що сталося. Я розуміла, що японка Тонакі, яка програла мені вже двічі в нинішньому сезоні, шалено прагнутиме реваншу. Я відчувала сильний тиск перед фіналом і щаслива, що змогла впоратися з ним і перемогла", - сказала Білодід.

Відео інтерв’ю:

Також українська дзюдоїстка подякувала всім, хто допоміг їй піднятися на вершину п'єдесталу в Баку.

"Рада, що український прапор знову на вершині. Сьогодні я стала чемпіонкою світу. До сих пір не можу в це повірити. Велике спасибі всім людям, які за мене вболівали. Я відчувала вашу підтримку, дуже приємно, без вас у мене б це не вийшло. Спасибі велике моїм улюбленим батькам і тренерам, які завжди поруч, що б не сталося", - цитує Білодід XSPORT

Читайте також: Дзюдо: українка Білодід стала наймолодшою чемпіонкою світу

Як повідомляв Укрінформ, 20 вересня 17 річна українська спортсменка Дар’я Білодід отримала "золото" чемпіонату світу з дзюдо, який проходить на татамі "National Gymnastics Arena" в Баку (Азербайджан). У фіналі ЧС-2018 у ваговій категорії до 48 кг Білодід перемогла японку Фуну Тонакі і стала наймолодшою чемпіонкою світу в історії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-