Букмекери дали прогноз на матчі

Букмекери дали прогноз на матчі "Динамо" та "Ворскли" в Лізі Європи УЄФА

Укрінформ
20 вересня футболісти "Динамо" у стартовому турі групового раунду Ліги Європи зустрінуться в Києві з казахстанською "Астаною", а полтавська "Ворскла" зіграє в Англії з "Арсеналом".

Букмекери в цих поєдинках вважають безумовними фаворитами динамівців, а от полтавчани перебувають у статусі явних аутсайдерів, повідомляє Укрінформ.

 Лідер букмекерської справи - контора William Hill ставки на перемогу "Динамо" у сьогоднішньому матчі приймає з коефіцієнтом 1,67, тоді як аналогічний показник на успіх "Астани" становить 5,80. У нічийний підсумок зустрічі букмекери також особливо не вірять - 3,50.

Динамівці опинилися у груповому турнірі Ліги Європи, програвши раунд плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів голландському "Аяксу" (1:3, 0:0). До цього, у другому колі відбору, підопічні Олександра Хацкевича здолали празьку "Славію" (1:1, 2:0). Окрім казахстанського клубу, суперниками української команди по квартету К також є французький "Ренн" та чеський "Яблонець".

Зустріч "Динамо" - "Астана" обслужить суддівська бригада з Туреччини. Головний арбітр - Халіс Езкахья, лайнсмени - Джейхун Сесігюзел і Хакан Емішкен, четвертий рефері - Керем Ерсой. 

Поєдинок розпочнеться у четвер на НСК "Олімпійський" о 19.55. У прямому ефірі його покаже телеканал "Футбол 1".

Котирування букмекерів на матч "Арсенал" - "Ворскла" такі: перемога англійців - 1,07, успіх ворсклян - 29,00, нічия - 10,00.

Головним арбітром зустрічі призначено бельгійця Барта Вертентена. Його асистентами будуть Рієн Ванізере та Тібо Нейссе. Четвертий арбітр - Ів де Нев.

Читайте також: Захисник "Ворскли": У Лондоні покажемо, що ми вміємо грати в футбол

"Ворскла" дістала право виступати у груповому турнірі Ліги Європи, здобувши бронзові медалі чемпіонату України сезону-2017/2018. У групі Е також виступають португальський "Спортинг" та азербайджанський "Карабах".

Матч, який розпочнеться в Лондоні 22.00, транслюватиме "Футбол 2".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-