Хет-трик Мессі приніс

Хет-трик Мессі приніс "Барселоні" перемогу над ПСВ на старті Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Відбулися перші матчі групової стадії Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2018/19.

Іспанська "Барселона" на домашній арені "Камп Ноу" завдяки хет-трику Ліонеля Мессі (на 32-й, 77-й і 87-й хвилинах), а також голу Усмана Дембеле (75) розгромила голландський ПСВ - 4:0; у паралельному поєдинку квартету В на "Сан-Сіро" в Мілані італійський "Інтер" з рахунком 2:1 здобув вольову перемогу над англійським "Тоттенгемом": у господарів відзначилися Мауро Ікарді (86) і Матіас Весіно (90+2), у гостей - Крістіан Еріксен (53), повідомляє Укрінформ.

У перший ігровий день Ліги чемпіонів у вівторок, 18 вересня, відбудуться ще шість матчів: (група A) "Брюгге" (Бельгія) - "Боруссія" (Дортмунд, Німеччина), "Монако" (Франція) - "Атлетико" (Іспанія) ; (група C) "Ліверпуль" (Англія) - "Парі Сен-Жермен" (Франція), "Црвена Звезда" (Сербія) - "Наполі" (Італія); (Група D) "Галатасарай" (Туреччина) - "Локомотив" (Росія), "Шальке-04" (Німеччина) - "Порту" (Португалія).

Читайте також: Захисник "Шахтаря" Ордець не зіграє проти "Гоффенгайма" у Лізі чемпіонів УЄФА

Чемпіон України донецький "Шахтар" стартує в Лізі чемпіонів УЄФА в середу, 19 вересня, домашнім поєдинком в Харкові проти "Гоффенгайма". У суперниках "гірників" в групі F числяться також французький "Ліон" та англійський "Манчестер Сіті".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-