Раміль Гаджієв і Хасан Байсангуров – головні учасники великого вечора боксу в Києві

Раміль Гаджієв і Хасан Байсангуров – головні учасники великого вечора боксу в Києві

Фото
Укрінформ
Визначилися боксери, за якими спостерігатимуть Кличко, Льюїс і Голіфілд

2 жовтня в столичному Палаці спорту пройде турнір з професійного боксу, аналогів якого в Україні ще не було. За боксерами в ринзі будуть уважно спостерігати київський міський голова Віталій Кличко, президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман, легенди боксу Леннокс Льюїс, Евандер Голіфілд, Назім Хамед, Ерік Моралес і ще близько 500 почесних гостей з 160 країн. Усі вони будуть учасниками 56-го Конгресу WBC, який пройде в Києві з 30 вересня по 5 жовтня.

Організатори боксерського вечора, українські компанії Boom Box Promotions і Sparta Boxing Promotions обіцяють глядачам приємні сюрпризи. Головним боєм вечора стане поєдинок 20-річного чемпіона світу WBC серед юніорів Раміля Гаджієва, який проведе поединок за титул інтернаціонального чемпіона WBC в суперсередній вазі (до 76,2 кг) з мексиканцем Бруно Сандовалем.

Читайте також: Бокс: Льюїс, Голіфілд і Пак'яо відвідають київський турнір "Разом з легендами"

27-річний Сандовал є яскраво вираженим нокаутером, який в 23 боях здобув 20 перемог, 17 з них нокаутом. Зріст Бруно 187 см, розмах рук 185 см і свій перший титул чемпіона WBC United States (USNBC) мексиканець завоював ще в листопаді 2012 року. Для Раміля цей бій стане серйозною перевіркою, але саме в таких боях напрацьовується досвід, необхідний для підкорення світових вершин. Нагадаємо, що Гаджієв завоював для України золоту медаль  Юнацьких Олімпійських ігор в Нанкіні-2014, а дебютував на професійному рингу в жовтні 2015 року. На даний момент Раміль займає 72 місце в світовому рейтингу, і перемога над представником Мексики відкриє для нього можливість якісного ривка в топ-50 кращих боксерів дивізіону.

Непереможений 21-річний Хасан Байсангуров проведе перший захист свого титулу інтерконтинентального чемпіона WBA в середній вазі (до 72,6 кг). Суперником Хасана, який проживає в столиці України, стане Пауль Рамон Валензуела-молодший.

31-річний мексиканець провів на професійному рингу 30 поєдинків, з яких 23 виграв, у 16 з них переміг достроково. Зріст Пола 178 см, розмах рук - 175 см. В активі Валензуели досвід титульних боїв. 7 квітня цього року мексиканець в Лагосі (Нігерія) переміг американця Арана Колія і завоював чемпіонський пояс WBU (World Boxing Union). Але і для Хасана цей поєдинок на даному етапі кар'єри є одним з ключових. Серед уважних глядачів - весь світовий боксерський бомонд. У незалежному рейтингу boxrec.com Байсангуров зараз займає 39 місце в своїй ваговій категорії.

22-річний Карен Чухаджян, який запам'ятався українським фанам боксу по червневому турніру в Палаці спорту, посперечається за титул чемпіону світу WBC серед юніорів в напівсередній вазі (до 66,7 кг). Четвертим титульним поєдинком вечора стане бій Арама Фаніяна за пояс інтернаціонального чемпіона WBC в суперлегкій вазі.

Початок боксерського вечора в 18:00. Квитки вже у продажу, вартість від 100 до 2000 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-