Бесєдін пропустить матч проти

Бесєдін пропустить матч проти "Зорі", але готуватиметься до "Астани"

Відео
Укрінформ
Форвард київського футбольного клубу "Динамо" Артем Бесєдін поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку проти луганської "Зорі" в рамках 8 туру УПЛ.

Артем Бесєдін, який завершує відновлення після пошкодження, зокрема зазначив, що лікарі не дозволили йому вийти на поле 16 вересня у матчі проти "Зорі", проте розпочне готуватися до "Астани" в рамках Ліги Європи УЄФА.

"Мені вже значно краще, із середи почав бігати, у матчі із "Зорею" лікарі не дозволяють мені брати участь, але пообіцяли, що до поєдинку із "Астаною" вже буду готуватися. Поки що займаюся за індивідуальною програмою, потрібно, як слід, залікувати ногу. Сподіваюся, найближчим часом уже тренуватимуся у загальній групі.

Найголовніше – перемогти "Зорю", щоб спокійно налаштовуватися на Лігу Європи. Вірю, що у нас усе вийде. Думаю, і для нас, і для "Шахтаря", "Зоря" - найголовніший подразник. Вважаю, зустріч із луганчанами буде ключовою у моральному плані, оскільки цей матч відбудеться безпосередньо перед стартом "Динамо" у Лізі Європи. Важливо перемогти, здобути три очки, щоб усі трохи заспокоїлися – і футболісти, і тренерський штаб, та спокійно готувалися до міжнародних матчів. Словом, цей матч багато чого вирішуватиме у плані психології, тому до нього потрібно підійти із дуже великою відповідальністю", - цитує Бесєдіна прес-служба ФК "Динамо".

Нагадаємо, 16 вересня на стадіоні "Славутич-Арена" у Запоріжжі відбудеться гра 8-го туру чемпіонату УПЛ "Зоря" – "Динамо" (початок - о 17.00).

Читайте також: Футбол: 11 гравців збірної України потрапили до заявки на Лігу Європи УЄФА

Відеопрев’ю матчу:

20 вересня о 19.55 на НСК "Олімпійський" у Києві розпочнеться матч групового раунду Ліги Європи УЄФА між "Динамо" та клубом "Астана" (Казахстан).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-