Футзал: наставник жіночої збірної України налаштований на вихід у фінал Євро-2019

Футзал: наставник жіночої збірної України налаштований на вихід у фінал Євро-2019

Відео
Укрінформ
Головний тренер жіночої збірної України з футзалу Олег Шайтанов поділився враженнями від перемоги над командою Білорусі (4:2) у відбірковому матчі Євро-2019.

Олег Шайтанов, зокрема, зазначив, що помилки з боку української команди були, але спортсменки впоралися із ситуацією 0:2 у першому таймі й завершили матч перемогою.

"Звичайно, ми дуже хотіли перемогти. Неправильно грали в першому таймі, тому пропустили два м'ячі. Але все ж таки зуміли вибратися з цієї ситуації з честю. Не хотілося б переходити на індивідуальні помилки наших гравців. У кожного буває важкий день. У нас дуже сильний воротар, вона одна з найкращих в Україні. Щодо Титової, то в неї достатньо серйозне ушкодження. Ротація була, і ми вважали, що так буде краще для команди. Дівчата знали, як грати, але, можливо, інколи емоції заважали їм це робити більш якісно. Я вважаю, що дівчата проявили характер. Вони в перерві сиділи в роздягальні мовчки. З мого боку теж багато слів не було. Потім дівчата вийшли на майданчик і зробили свою справу. 

Попереду вихідний. Треба відпочити. Ми хочемо виконати завдання й потрапити до фінального турніру Євро", - цитує Шайтанова прес-служба Федерації футболу України.

Як повідомляв Укрінформ, 13 вересня у Черкасах жіноча збірна України з футзалу здобула важливу перемогу у відборі на чемпіонат Європи-2019. У Черкасах футболістки обіграли Білорусь з рахунком 4:2. За збірну України м’ячі забили Юлія Форсюк, Ірина Дубицька, Юлія Дударчук і Анна Сидоренко.

Читайте також: Футзал: Жіноча збірна України обіграла Білорусь

Відео кращих моментів:

Після двох турів збірна України з футзалу має у своїй групі 4 очки. Стільки ж і у збірної Угорщини. В останньому матчі відбору українська команда зіграє проти Казахстану. Матч відбудеться 15 вересня і розпочнеться о 18.00.

Фото: futsal.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-