Гандбол: на матчі

Гандбол: на матчі "Мотор" – "ПСЖ" у Запоріжжі аншлаг гарантований

Укрінформ
На старті запорізького гандбольного клубу "Мотор" в Лізі чемпіонів проти паризького "Парі Сен-Жермен" ("ПСЖ") очікується аншлаг.

На матч "Мотор" – "ПСЖ", який відбудеться сьогодні, 12 вересня, у Запоріжжі продані майже всі білети. Про це повідомляє прес-служба ГК "Мотор".

"Аншлаг на матчі Ліги чемпіонів "Мотор" – "ПСЖ" гарантований. Ліга чемпіонів стартує вже 12 вересня. Для України вона буде історичною. Вперше в одній з елітних груп виступить наша команда "Мотор". У першому ж турі шестиразовий чемпіон України на оновленій арені "Юність" прийме найбільш амбітний і зоряний за складом клуб Європи - французький "ПСЖ", команду кращих гравців світу Нікола Карабатича (2007, 2014 і 2014 року), Міккеля Хансена (2011 і 2015) і Тьєррі Омьє (2008)", - йдеться в повідомленні.

Перший поєдинок "Мотора" в Лізі чемпіонів пройде на оновленій арені стадіону "Юність", яка здатна прийняти 3 500 глядачів, і розпочнеться о 19.00. Наживо його покажуть телеканали Xsport, "Алекс" і "Спорт 1".

Календар "Мотора" в Лізі чемпіонів сезону-2018/19 у вересні:
1 тур. 12 вересня. "Мотор" - "ПСЖ" (19.00)
2 тур. 23 вересня. "Ск'єрн" - "Мотор" (17.50)
3 тур. 30 вересня "Мотор" - "Пік Сегед" (18.00)

Читайте також: Гандбол: "Мотор" вчетверте виборов Суперкубок України

Шість кращих команд з восьми вийдуть в плей-офф. "Мотор" виступить в Лізі чемпіонів в шостий раз поспіль. У п'яти минулих сезонах запорізька команда чотири рази виходила з групи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-