Головко: У матчі проти Андорри проблеми можемо створити лише самі

Головко: У матчі проти Андорри проблеми можемо створити лише самі

Укрінформ
Головний тренер молодіжної збірної України Олександр Головко розповів про готовність команди до сьогоднішнього матчу проти збірної Андорри в рамках відбору Євро-2019.

Олександр Головко на передматчевій прес-конференції в Запоріжжі, зокрема, зазначив, що не очікує проблем від суперника, але і розслабленості з боку української збірної не має бути.

"Що стосується майбутнього поєдинку, то до нього готуються всі, за винятком Протасова, який на перших хвилинах гри з латвійцями потягнув задню поверхню стегна і в підсумку повернувся до розташування своєї клубної команди. Є питання щодо Лук'янчука і Лучкевича. Чи будемо їх використовувати, будемо дивитися по ситуації і приймати рішення. Нам потрібні три очки в завтрашній зустрічі, як і в усіх інших.

Щодо збірної Андорри. Сподіваюся, що  проблем із цією командою не буде. Головні проблеми ми можемо створити собі лише самі. Із ними ми грали перший матч після не зовсім вдалої, м'яко кажучи, гри з латвійцями. І в зустрічі з Андоррою на виїзді змушені були включити всі свої вольові якості. Ми забили два швидкі мячі, реалізували моменти, які не використали в Латвії. Але це дійсно хороша команда. Англія забила Андоррі переможний гол на останній хвилині. Шотландія забила з пенальті в кінці першого тайму.

Андорра - маленька країна, але її футболісти дуже цілеспрямовані, вони прекрасно розуміють, що тільки через європейський ринок можуть потрапити до гарних клубів. У суперника якісна команда. У нього є спортивна хитрість та висока самовіддача. Тому розслабленості з нашого боку не має бути", - цитує Головка прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Футбол: Лучкевич разом із "молодіжкою" готується до матчу проти Андорри

Нагадаємо, матч збірної України з футболу відбору чемпіонату Європи-2019 (U-21) проти Андорри відбудеться сьогодні, 11 вересня, на запорізькій "Славутич-Арені" і розпочнеться  о 19.00. У попередньому матчі українські футболісти здобули третю перемогу у відбірковому турнірі чемпіонату Європи-2019. У сьомому турі кваліфікації "синьо-жовті" в п'ятницю, 7 вересня, у Запоріжжі обіграли своїх ровесників з Латвії з рахунком 3:2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-