Яремчук: Тактично ми повністю переграли Словаччину у Лізі націй УЄФА

Яремчук: Тактично ми повністю переграли Словаччину у Лізі націй УЄФА

Відео
Укрінформ
Форвард збірної України Роман Яремчук прокоментував перемогу національної команди над Словаччиною у другому турі Ліги націй УЄФА. 

Роман Яремчук, зокрема, зазначив, що команда під час поєдинку отримувала багато вказівок від головногго тренера Андрія Шевченка і змогла вибороти 3 очки.

"Андрій Миколайович багато підказував під час матчу. Вважаю, що в тактичному плані ми повністю переграли суперника. У словаків багато зірок. Гра ж була до забитого м'яча. І ми знали про це, головний тренер теж акцентував на цьому нашу увагу. Ми знали, що сьогодні так багато моментів, як було в поєдинку з Чехією, не буде. Дякувати Богу, ми свій шанс використали і взяли три очки", - цитує Яремчука прес-служба Федерації футболу України.

Нагадаємо, 9 вересня у Львові збірна України обіграла Словаччину в матчі Ліги націй УЄФА з рахунком 1:0. Переможним голом на 80-й хвилині з пенальті відзначився Андрій Ярмоленка.

Відео кращих моментів:

Це вже друга перемога збірної України на старті Ліги націй УЄФА. У першому поєдинку, проти збірної Чехії, Україна здобула перемогу з рахунком 2:1. Зараз збірна України в Лізі націй очолює групу, маючи в активі 6 очок, Чехія – 0, Словаччина – 0.

Читайте також: Ліга Націй УЄФА: результати четвертого ігрового дня

Наступний матч у Лізі націй УЄФА збірна України з футболу проведе 16 жовтня в Харкові проти Чехії. Поєдинок розпочнеться о 21.45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-