Андрій Шевченко: Зі словаками усе вирішить фізичний стан гравців

Андрій Шевченко: Зі словаками усе вирішить фізичний стан гравців

Укрінформ
Головний тренер збірної України наголошує, що завтра важливими будуть також і командні дії.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував майбутній матч Ліги націй проти Словаччини. Про це повідомляє FootballHub.

«У нас є час, щоб вибрати склад. Головне, щоб футболісти відновилися. Щоб досягати результату, потрібно мати стовідсоткову енергію.

Відзначати футболістів суперника не буду. Результат завтрашнього матчу вирішать фізичний стан гравців і епізоди в грі - хто їх дограє краще, той і досягне успіху. Важливі командні дії, а вже ставити крапку будуть індивідуальні.

Затримання українських уболівальників в Чехії? Це випадковий інцидент. Хтось із вболівальників випав з сектора, а поліція повинна була реагувати. Ніхто не намагався влаштовувати розбірок. У підсумку всі були звільнені. Співробітники поліції поставилися з розумінням до цієї ситуації. Як такого інциденту не було.

Читайте також: Букмекери назвали фаворита матчу Україна - Словаччина

Порожні трибуни у Львові? Безумовно, це мінус для нас. Але ми почуємо і фан-зону, яка організовується біля стадіону. Підтримка уболівальників дуже важлива для нас, а Львів завжди добре підтримує», - сказав Шевченко.

Матч Україна - Словаччина відбудеться 9 вересня на «Арені Львів». Зустріч пройде без уболівальників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-