Зінченко заявлений

Зінченко заявлений "Манчестер Сіті" на матчі Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Півзахисник англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко потрапив до заявки клубу на груповий етап Ліги чемпіонів УЄФА.

Півзахисник збірної України з футболу 21-річний Олександр Зінченко увійшов до числа 22 виконавців англійського клубу і пройшов у заявці за списком А. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на Sky Sports.

Список гравців "Манчестер Сіті", заявлених на Лігу чемпіонів:
воротарі - Едерсон, Деніел Гримшоу;
захисники - Кайл Вокер, Данило, Венсан Компані, Джон Стоунз, Емерік Лапорт, Еліакім Мангаля, Бенжамен Менді, Ніколас Отаменді;
півзахисники - Рахим Стерлінг, Ілкай Гюндоган, Кевін де Брейне, Фабіан Делфі, Лерой Сані, Бернарду Сілва, Давид Сільва, Фернандіньйо, Ріяд Марез, Олександр Зінченко;
нападники - Серхіо Агуеро, Габріел Жезус.

Зазначимо, що у нинішньому сезоні Олександр Зінченко поки не зіграв жодного матчу за свою команду в чемпіонаті Англії і навіть не потрапляв на лаву для запасних. Минулого літа він намагався змінити команду, але спочатку упустив можливість перейти до "Вулвергемптона", а потім зірвався його трансфер до "Бетіса".

Читайте також: Зінченко залишився в «Ман Сіті», трансфер в «Бетис» зірвався

"Манчестер Сіті" в Лізі чемпіонів УЄФА є суперником донецького "Шахтаря". Також до цієї групи потрапили французький "Ліон" і німецький "Гоффенгайм".

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-