Відбулося жеребкування клубного чемпіонату світу з футболу

Відбулося жеребкування клубного чемпіонату світу з футболу

Укрінформ
Жеребкування клубного чемпіонату світу з футболу, який пройде в грудні 2018 року в Об'єднаних Арабських Еміратах (ОАЕ), пройшло у вівторок в штаб-квартирі Міжнародної федерації футболу (ФІФА) в швейцарському Цюріху.

Про це повідомляє прес-служба організації.

У раунді плей-офф турніру зустрінуться "Ель-Айн" з ОАЕ, який виступає в змаганнях на правах приймаючої сторони, і австралійський клуб "Тім Веллінгтон", що представляє Конфедерацію футболу Океанії. У чвертьфіналі переможець раунду плей-офф зіграє з командою з Африканської конфедерації футболу (CAF). В іншому матчі 1/4 фіналу мексиканська "Гвадалахара" зустрінеться з клубом з Азіатської конфедерації футболу (AFC).

Мадридський "Реал", який є переможцем Ліги чемпіонів УЄФА і клубного чемпіонату світу, стартує на турнірі з півфіналу. В 1/2 фіналу "Реал" зіграє з переможцем матчу між "Гвадалахарою" і командою з AFC. В іншому півфіналі команда з Південноамериканської конфедерації футболу (КОНМЕБОЛ) зустрінеться з переможцем іншого чвертьфіналу.

Раунд плей-офф відбудеться 12 грудня, чвертьфінали - 15 грудня, півфінали - 18 і 19 грудня. Фінал і матч за третє місце будуть зіграні 22 грудня. Команди з CAF, AFC і КОНМЕБОЛ стануть відомі пізніше - в азіатській Лізі чемпіонів, африканській Лізі чемпіонів і Кубку Лібертадорес поки визначилися тільки учасники чвертьфіналу.

Читайте також: ФІФА визначила трійку претендентів на кращого гравця року

Клубний чемпіонат світу з футболу - змагання між найсильнішими клубами шести конфедерацій, які виграли Лігу чемпіонів у своїй конфедерації. Турнір був заснований у 2000 році, з 2005 року проводиться щороку в грудні. Торік турнір пройшов в ОАЕ. У фіналі мадридський "Реал" обіграв бразильський "Греміо".

Фото: Getty Images.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-