Збірна Чехії довикликала гравця

Збірна Чехії довикликала гравця "Яблонеця" на матч проти України в Лізі націй

Укрінформ
Головний тренер збірної Чехії з футболу Карел Яролім довикликав  24-річного півзахисника "Яблонеця" Міхала Травніка на матч Ліги націй УЄФА проти України.

Футболіст, на рахунку якого 3 матчі за збірну країни, вже прибув до табору чеської команди. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Із невеличким ушкодженням (проблеми з ахіллом) до розташування збірної Чехії прибув захисник "Трабзонспора" Філіп Новак. Зараз у розпорядженні Яроліма 22 футболісти. Учора чехи провели тренування на празькій "Еден Арені", а вже сьогодні команда переїде до Угерске Градіште, де 6 вересня зіграє проти українців.

Читайте також: Захисник "Шахтаря" Соболь може зіграти за "Яблонець" проти "Динамо" в Лізі Європи УЄФА

Нагадаємо, 6 вересня збірна України зіграє з Чехією в рамках Ліги націй УЄФА, а 9 вересня проведе поєдинок зі Словаччиною. Українські футболісти зібралися для підготовки до цих матчів у Києві вчора, 3 вересня.

Сьогодні о 18.00 підопічні Андрія Шевченка проведуть відкрите тренування на головній арені країни - стадіоні Національного спортивного комплексу "Олімпійський", а за 15 хвилин до початку тренування представлять уболівальникам новий комплект форми. Вхід на стадіон вільний.

Фото: fotbal.cz

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-