Президент УПЛ сподівається, що VAR з'явиться в Україні до кінця сезону

Президент УПЛ сподівається, що VAR з'явиться в Україні до кінця сезону

Укрінформ
Президент УПЛ Томас Грімм оцінив можливість впровадження системи відеодопомоги арбітрам (VAR) під час футбольних матчів у нинішньому сезоні чемпіонату України.

Томас Грімм, зокрема, зазначив, що система VAR дуже дорога і наразі недоступна для УПЛ, але сподівається на вирішення цієї проблеми з боку Федерації футболу України (ФФУ).

"Безумовно, це дуже важлива система для допомоги українським арбітрам. Але це дуже дорого і поки недоступно для нас. ФФУ повинна вирішити це питання. З точки зору уболівальників це не дуже добре, адже пропадає динаміка, поки арбітр бере паузу, щоб подивитися повтор. Але з точки зору справедливих рішень це потрібно.

Ми сподіваємося, що VAR з'явиться в Україні до кінця нинішнього сезону. Але поки можна говорити лише про тестовий режим", - цитує Грімма Tribuna.com.

Читайте також: Президент УЄФА обіцяє відеоповтори в єврокубках з наступного сезону

Як повідомляв Укрінформ, Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) планує розпочати використання відеоповторів в Лізі чемпіонів вже з чвертьфіналів сезону-2018/19. УЄФА вражений використанням відеоповторів під час чемпіонату світу з футболу і розраховує, що це дозволить уникнути значних суддівських помилок у фінальній стадії Ліги чемпіонів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-