Букмекери зробили прогноз на матч Лейпциг - Зоря

Букмекери зробили прогноз на матч Лейпциг - Зоря

Укрінформ
У четвер, 30 серпня, футболісти луганської "Зорі" зіграють у гостях поєдинок плей-офф Ліги Європи проти німецького клубу "Лейпциг". Перший матч у Запоріжжі завершився внічию 0:0, причому українці більшу частину зустрічі провели у меншості.

На думку букмекерів, беззаперечним фаворитом у протистоянні на "Ред Булл Арені" у Лейпцигу є команда господарів поля, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - компанія William Hill приймає ставки на перемогу підопічних Юрія Вернидуба з коефіцієнтом 12,00, на успіх "Лейпцига" - 1,20, на нічию - 7,00.

Поєдинок обслуговуватиме голландська бригада суддів. Головний арбітр - Данні Маккелі, лайнсмени - Маріо Дікс та Гессель Стігстра, четвертий рефері - Кевін Блум.

Нагадаємо, у попередньому раунді нинішньої кваліфікації ЛЄ український клуб пройшов португальську "Брагу" (1:1 - вдома, 2:2 - в гостях), а "Лейпциг" - румунську команду "Університатя" (сумарний рахунок 4:2).

Всього ж в єврокубках українські та німецькі команди зустрічалися неодноразово - близько 50-ти разів. Останніми з наших у цьому списку якраз і були луганчани. Минулого сезону вони потрапили до однієї групи Ліги Європи з берлінською "Гертою". В Україні підопічні Вернидуба перемогли (2:1), а у Берліні поступилися (0:2).

Читайте також: Ліга чемпіонів УЄФА: сьогодні заповнять останні вакансії у груповому турнірі

Нагадаємо, поєдинок "Лейпциг" - "Зоря" розпочнеться о 19.30. Зустріч у прямому ефірі покаже телеканал "2+2". Переможець протистояння зіграє у груповому етапі Ліги Європи, а команда, що програла, завершить нинішній євросезон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-