"Динамо" - "Аякс": текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" проведуть у вівторок, 28 серпня, матч у відповідь раунду плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА, в якому віце-чемпіони України в Києві зустрінуться з голландським клубом "Аякс".

Текстова трансляція поєдинку - на сайті Укрінформу. Початок матчу о 22.00.

Перша гра в Амстердамі завершилася з рахунком 3:1 на користь "Аякса". На голи Донні ван де Бека, Хакіма Зієша і Душана Тадича динамівці відповіли результативним ударом Томаша Кендзьори.

На думку букмекерів, у повторному поєдинку шанси у команд приблизно рівні. Авторитетна британська букмекерська контора William Hill все ж віддає невелику перевагу гостям. Ставки на перемогу "Динамо" приймаються з коефіцієнтом 2,70, а на успіх "Аякса" - 2,37. Нічийний результат у цій зустрічі має коефіцієнт 3,70.

У букмекерів австрійської контори Bwin перемога киян оцінюється коефіцієнтом 2,85, нічия - 3,40, а успіх амстердамців - 2,45.

Читайте також: Хацкевич: З перших хвилин проти "Аякса" гратимемо агресивно

До цього команди зустрічалися лише одного разу - в раунді плей-офф Ліги чемпіонів-2010/11. Підсумкову перемогу з рахунком 3:2 відсвяткував "Аякс" - 1:1 в Києві, 2:1 в Амстердамі.

Матч "Динамо" - "Аякс" на столичному НСК "Олімпійський" обслуговуватиме бригада арбітрів зі Словенії, яку очолює 42-річний Дамір Скоміна.

Переможець протистояння за сумою двох матчів вийде у груповий етап Ліги чемпіонів, жеребкування якого відбудеться 30 серпня. Команда, що програла, на наступний день буде учасником жеребкування групового етапу Ліги Європи УЄФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-