Жіночі баскетбольні збірні України 3х3 провели тренування на День Незалежності

Жіночі баскетбольні збірні України 3х3 провели тренування на День Незалежності

Укрінформ
Головний тренер національної та молодіжної (U-23) жіночих баскетбольних збірних України 3х3 Володимир Холопов розповів про завдання команд під час найближчих стартів сезону. 

На День Незалежності України команди тренуються під Києвом, на базі у  Пущі-Водиці, повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України. 

"Ми зібралися практично у повному складі. Маю на увазі і збірну U-23, і національну команду. Готуємося до важливих змагань, часу обмаль. Молодіжна збірна грає 1-2 вересня у Дебрецені, національна збірна – на чемпіонаті Європи 14-16 вересня. Найближчим часом плануємо виїхати до Угорщини на турнір з національною збірною, і за кілька днів після того туди саме, до Дебрецена, прибуде збірна молодіжна на турнір Ліги Націй. Нині зосереджуємося на тактиці,  ігрових вправах", - зазначив Холопов.

Читайте також: Баскетбол 3х3: збірні України U-18 дізналися суперників на чемпіонаті Європи

За його словами, у тренувальному таборі національної збірної поки що відсутня одна з її лідерів Христина Філевич: "Вона, на жаль, за сімейними обставинами не змогла вчасно приїхати. Але я розраховую на неї. Вона - капітан команди і дуже посилить склад".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-