"Аякс" - "Динамо": текстова трансляція

Оновлено
Укрінформ
Онлайн-трансляція першого матчу раунду плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА між футболістами голландського "Аякса" та київського "Динамо".

"Аякс" (Амстердам) - "Динамо" (Київ)

3:1

Поєдинок у відповідь відбудеться 29 серпня на НСК "Олімпійський" у Києві. Переможець протистояння за сумою двох матчів вийде у груповий етап Ліги чемпіонів, жеребкування якого відбудеться 30 серпня. Команда, що програла, на наступний день буде учасником жеребкування групового етапу Ліги Європи УЄФА.

Матч завершено, лунає фінальний свисток!

90 - Арбітр додав лише 1 хвилину.

88 - Бойко на рівному місці помилився і Зієш влучив прямісінько у стрійку воріт "Динамо".

87 - Дані де Віт вийшов замість ван де Бєєка.

83 - Вербич підкручував - м'яч влучив у захисника і вийшов на кутовий, який подав Циганков. 

82 - Знову помилка динамівців у власному штрафному майданчику: Хунтелаар "розстрілював" ворота киян, але Бойко врятував команду.

79 - Кращий момент для киян забити у другому таймі: на гострий простріл Кендзьори уздовж лінії воріт ніхто з партнерів не відгукнувся.

77 - Че Че замінив Сидорчука.

76 - Шепелєв порушив правила проти Мазрауї.

! В останні 15 хвилин киянам дуже бракує посилення на полі. Але реально посилювати гру ніким. Відверто сира лава запасних зараз у «Динамо».

74 - Хунтелаар головою поцілив у каркас воріт "біло-синіх", замкнувши простріл з флангу!

72 - Бойко врятував свої ворота після удару Зієша.

70 - Тальяфіко грубо збив Циганкова і цілком справедливо отримав жовту картку. Циганков з лівої пробив - трохи вище воріт "Аякса".

! Команда Хацкевича на рівних грає з «Аяксом» і навіть створює моменти. Нарешті розбігалися на флангах Вербич і Циганков. Потрібно підловити господів, які помітно втомлені.

66 - Хунтелаар з 11 метрів, на щастя гостей, пробив вище динамівських воріт.

63 - Удар Буяльського з 16 метрів низом в напрямку правої стійки воріт заблокував де Ліхт.

60 - Кияни отримали право на кутовий удар, який подав Циганков. Захист голландців - на місці, м'яч вибито.

58 - Півзахисник "Аякса" Шане виконав кутовий.

! Динамівці стали більше і якісніше контролювати м’яч. Необхідно тепер покращити влучність передач і ударів. Є відчуття, що все ще можна виправити.

55 - Циганков порушив правила проти Тальяфіко.

55 - Володіння м'ячем: 57х47 на користь господарів.

53 - Пиварич вдало обробив передачу і завдав удару з межі штрафного майданчика - м'яч просвистів високо над поперечиною.

52 - Удар ван де Беека Пиварич заблокував.

50 - Вербич невдало віддав передачу. М'яч вийшов за бокову лінію. "Аякс" виконав вкидання.

47 - Циганков порушив правила, намагаючись відібрати м'яч у суперника.

46 - Володимир Шепелєв замінив Дениса Гармаша.

Господарі розпочали другий тайм.

! Невтішні підсумки тайму. Три помилки в захисті – три пропущені м’ячі. «Аякс» майстерно використовує свої шанси, але при цьому дає грати біля своїх воріт. У цьому шанс «Динамо». Моменти відіграти мінімум ще один м’яч точно виникатимуть і їх необхідно використовувати. А от як вберегти власні ворота від розгрому – це вже питання до Хацкевича. Потрібно щось змінювати.  

ПЕРЕРВА!

45 - Арбітр компенсував у першому таймі 2 хвилини.

43 - ГОООЛ!!! 29-річний сербський хавбек Тадич в один дотик замкнув передачу з лівого флангу. 

39 - Гармаш отримав жовту картку.

38 - Сейв у виконанні Бойка. Динамівський воротар позбавив Зієша чудової нагоди забити.

! І знову помилка в захисті. Навіщо Кадар підставляв голову під удар Зієша? Бойко бачив момент удару і готувався його парирувати, але на такий рикошет зреагувати вже не міг.

35 - ГООООЛ!!! Хакім Зієш наважився на дальній удар - м'яч влучив у голову Кадара і влетів у правий нижній кут воріт Бойка.

33 - Здалося, що господарі збили Циганкова у своєму штрафному майданчику. Французький арбітр Тюрпен витримав паузу, але пенальті призначити не наважився.

32 - Після трьох поспіль кутових господарів удар з кутового виконав 

29 - "Аякс" заробив кутовий, який виконав Зієш. Безрезультатно.

! «Аякс» суттєво притис «Динамо» і в захисті киян гаряче. Господарі увімкнули максимальні швидкості і стало помітно, як нашим футболістам важко контролювати усі переміщення суперника.

25 - Удар Мазрауї заблокував Буяльський.

24 - Кендзьора "заробив" попередження

23 - Кадар завдав небезпечного удару головою з району одинадцятиметрової позначки - м'яч пролетів трохи вище поперечини воріт амстердамців.

! Момент Кадара став сигналом того, що «Динамо» цілком оговталось. А от гол Кендзьори означає, що кияни не просто відігрались, а можуть досягти в Амстердамі і більшого.

20 - Стрімкий прорив Вербича форвард голландців Хунтелаар зумів зупинити лише ціною жовтої картки.

19 - Удар Шене заблокував Кендзьора.

15 - ГООООООООЛ!!! "Динамо" зрівняло рахунок після третього кутового поспіль! Знову активними діями відзначився Кадар, який головою скинув м'яч на Кендзьору. Польський хавбек киян розстріляв ворота "Аякса" буквально з двох метрів.

10 - Сидорчук віддав пас вперед, але один із захисників "Аякса" його перехопив. М'яч вийшов за межі поля. Кияни продовжили гру з аута.

9 - Зиіє зіграв рукою - вільний удар у виконанні динамівців.

7 - Кендзьора порушив правила - штрафний.

5 - "Аякс" отримв право на кутовий.

2 - ГОООООЛ! Донні ван де Бек відкрив рахунок у матчі. 1:0. Гольову передачу віддав Тадич.

Матч розпочався.

22 серпня 2018 року. Амстердам. "Йоган Кройфф Арена". Початок о 22.00. Температура повітря +21С.

Ласкаво просимо до столиці Голландії на перший поєдинок вирішального кваліфікаційного етапу Ліги чемпіонів УЄФА - раунду плей-офф, в якому зустрічаються віце-чемпіони Голландії та України - амстердамський "Аякс" та київське "Динамо".

*****

Стартові склади.

"Аякс" - Андре Онана, Маттейс де Ліхт, Донні ван де Бєєк, Клаас-Ян Хунтелаар, Душан Тадич, Нуссер Мазрауї, Дейлі Блінд, Лассе Шене, Френкі де Йонг, Хакім Зієш, Ніколас Тальяфіко.

Головний тренер - Ерік тен Хаг.

"Динамо" - Денис Бойко, Сергій Сидорчук, Беньямін Вербич, Віктор Циганков, Денис Гармаш, Йосип Пиварич, Микита Бурда, Віталій Буяльський, Артем Беседін, Томаш Кадар, Томаш Кендзьора.

Головний тренер - Олександр Хацкевич.

Арбітр - Клеман Тюрпен (Франція).

*********************

Команди зустрічалися лише одного разу - в раунді плей-офф Ліги чемпіонів-2010/11. Підсумкову перемогу з рахунком 3:2 тоді відсвяткував "Аякс" - 1:1 у Києві, 2:1 в Амстердамі.

На думку букмекерів, помітну перевагу в цьому поєдинку має голландський клуб. Перемога підопічних Олександра Хацкевича оцінюється коефіцієнтом 5,80, успіх господарів поля - 1,57, ставка на нічийний результат - 3,90.

Поєдинок у відповідь відбудеться 29 серпня на НСК "Олімпійський" у Києві.

Читайте також: "Динамо" зіграє з "Аяксом" у синій формі

Переможець протистояння за сумою двох матчів вийде у груповий етап Ліги чемпіонів, жеребкування якого відбудеться 30 серпня. Команда, що програла, на наступний день буде учасником жеребкування групового етапу Ліги Європи УЄФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-