Баскетбол 3х3: жіночі збірні України розпочали тренувальний збір

Баскетбол 3х3: жіночі збірні України розпочали тренувальний збір

Укрінформ
У київській Пущі Водиці розпочався навчально-тренувальний збір двох жіночих команд України з баскетболу 3х3 – національної і молодіжної.

Головний тренер жіночих збірних Володимир Холопов оприлюднив список кандидаток, які працюватимуть на зборах до 30-го серпня. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.  

Склад кандидаток до національної жіночої збірної України 3х3: Ганна Ольховик, Христина Філевич, Олена Огороднікова, Євгенія Спітковська, Лариса Стадник.

Склад кандидаток до молодіжної (U-23) жіночої збірної України 3х3: Олена Бойко, Вікторія Кондусь, Юлія Мусієнко, Єлизавета Мітіна, Оксана Степанюк.

Команди тренуватимуться у Пущі Водиці до 30 серпня, а 31-го вирушать до Дебрецена, молодіжна збірна - на Лігу Націй, а національна команда – на товариський турнір.

Читайте також: Баскетбол 3х3: збірні України U-23 серед лідерів Nations League

Нагадаємо, національна збірна України з баскетболу 3х3 готується до чемпіонату Європи, який відбудеться 14 – 16 вересня у румунському Бухаресті. Баскетболістки молодіжної збірної (U-23) 31 серпня – 2 вересня зіграють вирішальні 5-й і 6-й етапи Ліги націй. Якщо вони посядуть перші з трьох місць, то кваліфікуються на фінал Ліги націй, який пройде 22 – 23 вересня в Індії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-