Гравці

Гравці "Ворскли" не думають про бойкот, адже попереду єврокубкові матчі

Укрінформ
Футболісти полтавського клубу "Ворскла" розповіли про своє ставлення до зарплатних боргів клубу перед гравцями.

Владислав Кулач, зокрема, зазначив, що футболісти "Ворскли" не бачать сенсу у бойкоті, адже потрібно готуватися до єврокубків і доводити, що вони – команда.

"Ми домовилися з хлопцями. А що нам залишається робити? Скоро єврокубки. У нас іншого шляху немає, окрім як виходити і доводити те, що ми - команда. Бойкотувати? Ні. А сенс? Гірше собі зробимо. Сподіватимемося, що незабаром всі обіцянки будуть виконані і все воздасться. Сподіваюся, нам дадуть те, що обіцяли. До нас приходять, розмовляють, обіцяють. Поки віримо. Подивимось що буде", - цитує Кулача footballua.tv. 

Олександр Кобахідзе у свою чергу додав: "Розумієте, віра є вже давно. Просто триває це вже дуже довго. Зрештою вже й віра починає втрачатися. Зараз у нас важка ситуація в команді. У нас був поганий старт, нас чекає Ліга Європи, нам хотілося б від керівництва підтримки. Я дуже сподіваюся на це, і віра ще є. Просто шкода буде, якщо все буде по-іншому".

Читайте також: Голкіпер "Ворскли": Борги дуже великі, але максимально готуємося до кожної гри

Нагадаємо, що полтавській команді загрожує трансферний бан, якщо клуб не розрахується до 31 серпня з екс-футболістами Баранніком і Будником. Як і раніше, керівництво "Ворскли" продовжує обіцяти, що затримки із зарплати будуть виплачені, однак поки до справи не дійшло.

На фото: В.Кулач

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-