ФФУ проведе за участю представника UEFA семінар для футбольних тренерів ДЮСШ

ФФУ проведе за участю представника UEFA семінар для футбольних тренерів ДЮСШ

Укрінформ
Федерація футболу України проведе за участю представника UEFA семінар для футбольних тренерів дитячо-юнацьких спортивних шкіл Херсонської та Миколаївської областей.

На семінарі, який відбудеться у Херсоні 25 серпня 2018 року, розглядатимуть актуальні питання розвитку дитячо-юнацького футболу. Про це поінформував у понеділок в Херсоні начальник відділу юнацького футболу Федерації футболу України Валерій Золотухін на прес-конференції в облдержадміністрації з нагоди початку в регіоні IV Всеукраїнського турніру з футболу "Крим – це Україна" серед юнацьких команд, сформованих із футболістів 2003 року народження, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"25 серпня о 13-й годині ми розпочинаємо тут, в приміщенні (Херсонської - ред.) обласної державної адміністрації, форум для тренерів. Ми запросили всіх тренерів (з футболу - ред.) дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста Херсона і Херсонської області. Також ми запросили відповідним листом дитячо-юнацьких тренерів сусідньої Миколаївської області, і сподіваюсь, що вони також відгукнуться. Семінар буде доволі цікавим - головними моментами і головними питаннями будуть питання безпосередньо організації змагань, ми поспілкуємось з паном Мейхтрі (Роджер Мейхтрі, представник UEFA, експерт з питань розвитку дитячо-юнацького футболу - ред.) про те, яким чином краще нам це робити. І сподіваюсь, що він надасть нам поради", - розповів Золотухін.

За його словами, на даному семінарі буде розглянуто також питання щодо виплати професійними футбольними клубами компенсацій дитячо-юнацьким спортивним закладам за підготовку ними юних футболістів. "Це питання сьогодні на часі у Федерації футболу, ми дуже ретельно його вивчаємо. У нас є певні, скажімо так, досягнення і певні прорахунки в цьому, на відміну від європейських держав. Тому ми це питання також обговоримо", - повідомив начальник відділу юнацького футболу Федерації футболу України.

А третім питанням, яке теж планується розглянути на семінарі в Херсоні, стане організація безпосередньо тренувального процесу юних футболістів. "Це буде ключове питання, по якому ми будемо спілкуватися з паном Мейхтрі - щодо організації безпосередньо тренувального процесу. Тобто, процес підготовки до тренувань", - зазначив Золотухін.

Читайте також: У ФФУ сподіваються залучити від UEFA фінансування на розвиток дитячого футболу

Як він підкреслив, даний семінар - "це буде практична площина для наших тренерів, яким це повинно бути цікаво".

Фото: hoff.ks.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-