Шевченко може викликати до збірної ще одного легіонера

Шевченко може викликати до збірної ще одного легіонера

Укрінформ
У списку легіонерів, які приїдуть на матчі національної футбольної збірної України в Лізі націй проти Чехії та Словаччини, можливий сюрприз.

У збірній може з'явитися одне нове ім'я - захисник "молодіжки" Василь Кравець, який виступає в іспанському клубі "Луго", повідомляє Zbirna.com

"Мабуть, проблема лівого захисника зараз у збірній, як ніколи, актуальна. Два основних виконавці, які грали у Шевченка минулого відбору, у нинішньому сезоні на поле виходять рідко. Микола Матвієнко один з двох матчів за "Шахтар" провів у центрі оборони, а Едуард Соболь досі шукає новий клуб і тренується з дублем "гірників", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Андрій Шевченко дебютував на італійському телебаченні в ролі футбольного експерта

"Луго" - клуб другого іспанського дивізіону. Минулого вік-енду у поєдинку 1-го туру Сегунди він програв на власному полі "Малазі" (1:2), а Кравець провів на полі всі 90 хвилин. До Іспанії 21-річний вихованець львівських "Карпат" (сьогодні у нього день народження!) переїхав на початку 2017-го, але за рік провів лише 10 матчів. Стабільне місце в "основі" Василь отримав вже навесні нинішнього року і в 15-ти поєдинках зробив чотири гольові передачі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-