Український боксер Беринчик візьме участь у шоу

Український боксер Беринчик візьме участь у шоу "Танці з зірками"

Укрінформ
Український чемпіон WBO Oriental в легкій вазі Денис Беринчик відновлюється після травми і повернеться на ринг не раніше грудня 2018 року.

Про це, а також про участь у шоу "Танці з зірками" срібний призер Олімпіади в Лондоні повідомив в інтерв’ю isport.ua

"Зараз готуюся до участі в шоу "Танці з зірками". Уже десь півтора місяці тренуюся. Дуже важко, звичайно. У мене є координація, віра в себе і хороший тренерський штаб, який мене тренує. Поки за умовами контракту називати ім'я тренера не можу. На всіх змаганнях, яких я брав участь, я намагався привезти медаль. Тому мета - як мінімум фінал.

Коли знову на ринг? Найближчим часом ми зустрінемося з промоутером Олександром Красюком, щоб обговорити плани на майбутній бій. Поки все йде до того, що поєдинок буде взимку. Можливо, в грудні. У мене була невелика травма, зараз проходжу реабілітацію і до грудня маю бути готовий", - сказав Беринчик.

Читайте також: Бокс: Беринчик нокаутував у Києві колумбійця Прієто

Як повідомляв Укрінформ, у червні чемпіон WBO Oriental в легкій вазі Денис Беринчик (9-0, 6 КО) переміг колумбійця Хосе Луїса Прієто в Києві в рамках вечора боксу Sparta Boxing Promotions. Український боксер здобув перемогу технічним нокаутом. Суперник не вийшов на 6-й раунд.

Фото: K2 Promotions

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-