Легка атлетика: українські висотниці без медалей на чемпіонаті Європи

Легка атлетика: українські висотниці без медалей на чемпіонаті Європи

Укрінформ
Чемпіонкою Європи у стрибках у висоту стала Марія Ласіцкене.  

У Берліні триває чемпіонат Європи з легкої атлетики. Українські стрибунки у висоту Юлія Левченко і Катерина Табашник, які були серед претенденток на нагороди, залишились без медалей. Про це повідомляє Укрінформ.

В секторі для стрибків у висоту виступали три українки. Найкращий результат показала Катерина Табашник – 1.94 м. Це 5-е місце. Срібна призерка чемпіонату світу-2017 Юлія Левченко взяла лише 1.91 м і завершила фінал 9-ю. Оксана Окуньова подолала висоту 1.87 м і посіла 10-е місце.

Читайте також: Легка атлетика: Наталія Прищепа – чемпіонка Європи

А чемпіонкою Європи стала росіянка Марія Ласіцкене, яка виступала в Берліні як нейтральна спортсменка і взяла 2.00 м. «Срібло» у Мірели Демірєвої з Болгарії. «Бронза» у німкені Марі-Лоренсе Юнгфляйш.  

Нагадаємо, раніше Україна виборола чотири медалі на чемпіонаті Європи з легкої атлетики в Берліні. «Золото» на дистанції спортивної ходьби на 50 км виграв Мар’ян Закальницький. Аліна Цвілій стала срібним призером на дистанції спортивної ходьби на 50 км. Сергій Никифоров виборов бронзову медаль у стрибках у довжину. Анна Рижикова взяла «срібло» в бігу на 400 м з бар’єрами.

 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-