Футбол: став відомий графік підготовки збірної України до старту в Лізі націй УЄФА

Футбол: став відомий графік підготовки збірної України до старту в Лізі націй УЄФА

Укрінформ
Став відомий графік вересневих заходів національної збірної України з футболу в рамках старту в Лізі націй УЄФА.

Головний тренер національної збірної України з футболу Андрій Шевченко проведе перший у цьому сезоні навчально-тренувальний збір на початку вересня в Києві. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Головна футбольна команда країни 2 - 5 вересня дислокуватиметься в київському готелі "Алфавіто".  Відкрите тренування на стадіоні НСК "Олімпійський" відбудеться 4 вересня і розпочнеться о 18.00.

5 вересня "синьо-жовті" вирушать до чеського Брно, а вже звідти автобусом подолають близько 80 км до Угерске-Градіште. Саме це містечко із населенням у 25 тисяч Федерація футболу Чехії обрала місцем проведення стартової для обох збірних зустрічі в рамках Ліги націй УЄФА. У зв’язку з браком готелів у самому Угерске-Градіште українці зупиняться в сусідньому місті Злін.

Того ж дня відбудеться передматчеве тренування на стадіоні імені Мирослава Валенти, перед яким головний тренер та один із гравців поспілкуються з пресою у конференц-залі стадіону.

6 вересня збірна України з футболу зустрінеться на цій арені, що вміщує 8 тисяч глядачів, із командою Чехії, а 7 вересня вирушить із Брно до Львова.

8 вересня о 16.30 Андрій Шевченко спільно з гравцем збірної України проведе прес-конференцію, а за півгодини після цього національна команда розпочне передматчеве тренування на "Арені Львів".

Читайте також: Ліга націй: збірна України з футболу готуватиметься до матчу з Чехією в Києві

На 16.00 9 вересня запланований початок першої домашньої гри українців у Лізі націй — проти команди Словаччини. Нагадаємо, що матч відбудеться за порожніх трибун стадіону "Арена Львів" через відповідну дискваліфікацію з боку УЄФА. Однак біля стадіону буде споруджено фан-зону, тож своїх фанів українські футболісти зможуть почути й у чаші арени.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-