Вернидуб:

Вернидуб: "Зоря" і в Бразі покаже хорошу, видовищну гру

Відео
Укрінформ
Головний тренер луганського футбольного клубу "Зоря" Юрій Вернидуб поділився враженнями від виступу команди у першому поєдинку з португальською "Брагою" у відборі Ліги Європи УЄФА.

Юрій Вернидуб на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що гра була динамічною, видовищною, а команда продемонструвала націленість і компактність і в захисті, і в атаці.

"Думаю, дуже хороша гра була. Динамічна. Я вчора на прес-конференції говорив, що "Брага" досить серйозна команда, хороший підбір футболістів. Проте, ми теж проявили себе. Я вдячний дуже всій команді за те ставлення, сьогодні нарешті побачив, що дійсно є команда, є націленість, компактність, як в атаці, так і в обороні. Було величезне бажання у хлопців, єдино погано, що пропустили гол. Але найважливіше, що не опустили голову, а йшли вперед - зрівняли рахунок, були ще моменти.

Була дуже гарна підтримка. Я дуже вдячний місту Запоріжжя, Запорізькому краю за ту підтримку, яку ви прийшли і зробили для команди "Зоря".

За тиждень ми гратимемо у них вдома. Я думаю, буде дуже складно, але я все одно говорю про те, що шанси у нас, точно так же, як і у "Браги", 50 на 50. Сподіваюся на своїх хлопців, що ми і там зможемо показати видовищну, хорошу гру", - цитує Вернидуба прес-служба ФК "Зоря".

Нагадаємо, футболісти луганської "Зорі" розійшлися миром з португальською "Брагою" у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи УЄФА. 9 серпня зустріч на "Славутич-Арені" у Запоріжжі завершилася з результатом 1:1. На 69-й хвилині рахунок відкрив Рікарду Орта, втім через три хвилини рівновагу відновив півзахисник збірної України Олександр Караваєв.

Читайте також: "Зоря" і "Брага" обмінялися голами у кваліфікації Ліги Європи УЄФА

Відео ключових моментів:

Поєдинок у відповідь відбудеться 16 серпня у місті Брага.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-