"Динамо" і "Спартак" розведені на жеребкуванні Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) підтвердив розведення українських та російських команд в єврокубкових матчах.

За рішенням УЄФА київський футбольний клуб "Динамо" у разі перемоги над празькою "Славію" зіграє проти "Аякса" або "Стандарда". Про це повідомляє Sport Arena

В ході жеребкування Ліги чемпіонів, яке відбудеться сьогодні, 6 серпня, визначаться пари плей-офф раунду кваліфікації. У 3-му раунді "шляху ліг" всього чотири пари, і чотири переможці в плей-офф розіграють дві путівки до групового етапу Ліги чемпіонів. Сіяність пари визначається за рейтингом команди, яка має в ній вищий рейтинг.

Сіяні пари 3-го раунду: "Динамо" - "Славія", "Бенфіка" - "Фенербахче".

Несіяні пари 3-го раунду: "ПАОК" - "Спартак", "Стандард" - "Аякс".

Оскільки жеребкування наступного раунду відбудеться до ігор 3-го раунду, то "Динамо" не зіграє з переможцем пари "ПАОК" – "Спартак" в плей-офф раунді ЛЧ. Замість цього кияни зустрінуться з переможцем протистояння "Аякс" – "Стандард", якщо пройдуть "Славію" в 3-му раунді кваліфікації.

Таким чином, для "Динамо" єдиною інтригою жеребкування буде місце проведення першого матчу плей-офф раунду.

Читайте також: Футбольний матч Ліги чемпіонів у Празі "Славія" - "Динамо" розсудять англійці

Зазначимо, що "Стандард" і "Аякс" - віце-чемпіони Бельгії та Голландії відповідно. Матчі плей-офф раунду кваліфікації Ліги чемпіонів відбудуться 21-22 і 28-29 серпня. Також в ході сьогоднішнього жеребкування, яка розпочнеться о 13.00, "Зоря" і "Маріуполь" дізнаються своїх потенційних суперників у плей-офф Ліги Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-