Видатний футболіст

Видатний футболіст "Динамо" Заваров отримав посаду в київському клубі

Укрінформ
Майже після 30 років до київського футбольного клубу "Динамо" повернувся видатний гравець команди 80-х років, переможець Кубка Кубків, віце-чемпіон Європи 1988 року Олександр Заваров.

У сучасному "Динамо" заслужена людина з відомим ім'ям в історії футболу поповнить селекційну службу київського клубу. Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Динамо".

Олександра Заварова у новій якості представив перший віце-президент "Динамо" Віталій Сівков.

"Я б назвав сьогоднішню подію поверненням героя на батьківщину. Футбол - це частина нашого життя, яку ми дуже любимо, а події, з нею пов'язані, надовго залишає відбиток в нашій пам'яті. Своєю грою на полі, ви, Олександре Анатолійовичу, залишили слід не тільки на траві, в грі команди або рахунку на табло, але і в серцях уболівальників. Ви - великий професіонал, значуща фігура у футболі, ми вдячні вам за те, що приносили нам задоволення своєю грою. Тепер, оскільки ви повертаєтеся до нашої динамівської родини, я щиро вам бажаю удачі й всього найкращого на новій посаді. Сподіваюся бачити вас в коридорах клубного офісу багато років і цінувати вашу плідну роботу", - сказав Сівков.

Читайте також: "Динамо" зробило промо до поєдинку з "Шахтарем"

Після офіційної частини керівник фан-клубу киян Сергій Михайленко вручив Олександру Заварову динамівський шарфик і побажав успіхів, а також, як колись, грою на полі, зараз, шукаючи нові таланти, вносити вагомий внесок в перемогу і досягнення команди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-