"Ворскла" посилилася бразильськими футболістами з "Інтернасьонала" і "Греміо"

Укрінформ
Сьогодні полтавський футбольний клуб "Ворскла" представив новачків – бразильських футболістів Артура і Ніколаса Кареку.

23-річний захисник Артур із бразильського клубу "Інтернасьонал" (Порту-Алегрі) покликаний закрити позицію лівого оборонця, а 21-річний форвард Ніколас Карека з клубу "Греміо" бажає проявити свої найліпші навички в атаці. Про це повідомляє прес-служба ФК "Ворскла".

"Кілька гравців із різни країн ЄС, які прибували на нетривалі оглядини в розташування команди в Словенії, на жаль, не змогли переконати тренерський штаб Василя Сачка в тому, що вони сильніші за тих, хто вже є частиною команди. Враховуючи, наскільки серйозного рівня матчі чекають на "Ворсклу" цієї осені в рамках групового етапу Ліги Європи, керівництво полтавського клубу вирішило втрутитися в боротьбу за гравців, попит на яких був як на континенті, звідки вони приїхали, так і в Старому світі", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Де дивитися "Динамо" - "Шахтар" та інші матчі 3 туру чемпіонату України з футболу

Зазначимо, що востаннє представники Бразилії з’являлися у Полтаві ще за часів "Ворскли-Нафтогаз" (2003 рік). У команді під керівництвом Андрія Баля тоді грали оборонець Фабіо Перейра та форвард Карлос Естебан Фронтіні.    

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-