П'ятеро українців заявлені до кваліфікації тенісного турніру US Open

П'ятеро українців заявлені до кваліфікації тенісного турніру US Open

Укрінформ
Опубліковані заявочні листи до кваліфікації останнього в тенісному сезоні турніру Grand Slam.

Україну у відбірковому турнірі Відкритого чемпіонату США (US Open) представлятимуть п'ятеро тенісистів: Сергій Стаховський, Ілля Марченко, Марта Костюк, Ангеліна Калініна і Катаріна Завацька. Про це повідомляє БТУ.

Сергій Стаховський стартуватиме в Нью-Йорку вже вчотирнадцяте поспіль і другий рік поспіль - у кваліфікації. Минулого року він поступився у фінальному раунді відбору, а його найкращий результат на американському мейджорі - третє коло в 2011 і 2015 роках.

Ілля Марченко використовував захищений рейтинг, щоб потрапити в кваліфікацію US Open. Для Марченко це дев'ятий старт в Нью-Йорку. У 2016 році він пройшов тут до четвертого кола, що стало його кращим виступом на турнірах Grand Slam.

16-річна Марта Костюк вперше зіграє на дорослому US Open. Минулого року вона виграла тут юніорський парний турнір разом з сербкою Ольгою Данилович. У нинішньому сезоні Костюк пройшла кваліфікацію в Австралії, після чого дійшла до третього кола основної сітки, а також поступилася в другому колі відбору на Ролан Гаррос і в фіналі Вімблдонської кваліфікації.

Ангеліна Калініна стартуватиме на Відкритому чемпіонаті США вчетверте поспіль. Минулого сезону вона вперше подолала стартовий раунд кваліфікації US Open.

Катаріна Завацька в Нью-Йорку дебютує на турнірах US Open.

Читайте також: Світоліна зберегла п'яте місце у рейтингу WTA

Нагадаємо, що в основній сітці US Open зіграють п'ять українських тенісисток, а в чоловічому турнірі може виступити Олександр Долгополов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-