Футболісти київського

Футболісти київського "Динамо" розпочали підготовку до матчу з "Шахтарем"

Фото
Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" розпочали підготовку до матчу 3 туру УПЛ проти донецького "Шахтаря".

У понеділок, 30 липня, динамівці зібралися на своїй тренувальній базі в Конча-Заспі, провели фотосесію для офіційних видань у новій формі, після чого розпочали заняття. Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Динамо".

Після перемог в усіх стартових матчах сезону без єдиного пропущеного м'яча, "біло-сині" підходять до "українського класико" в чудовому настрої і з упевненістю у власних силах. Усі гравці здорові і налаштовані на роботу. До групи повернувся Микола Шапаренко, який пропустив матч у Львові через травму в матчі 1 туру проти "Ворскли" - перелому носа. Найближчий місяць футболіст гратиме виключно в захисній масці на обличчі.

Після розминки почалися ігрові та тактичні вправи. Ті гравці, які брали участь в суботньому матчі, отримали полегшене заняття і можливість попрацювати над індивідуальною технікою під час гри в теніс-бол.

Читайте також: Футболіст "Динамо" Шапаренко показав маску, в якій тренується

Нагадаємо, поєдинок "Динамо" (Київ) – "Шахтар" (Донецьк) відбудеться в п'ятницю, 3 серпня, на стадіоні НСК "Олімпійський". А в понеділок, 6 серпня, "біло-сині" вирушать до Праги, де наступного дня зустрінуться з празькою "Славією" в 3-му раунді кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-