Гонсалес повернеться до України у вівторок, якщо не домовиться з

Гонсалес повернеться до України у вівторок, якщо не домовиться з "Сантосом"

Укрінформ
Батько півзахисника київського футбольного клубу "Динамо" Дерліса Гонсалеса прокоментував переговори з бразильським "Сантосом".

Пабло Гонсалес, зокрема, зазначив, що якщо Дерліс не отримає ту ж зарплату, яка у нього була в "Динамо", то не перейде до "Сантоса" і у вівторок повернеться до України.

"Якщо Дерліс не отримає ту ж зарплату, яка у нього була в "Динамо", то не перейде до "Сантоса" і у вівторок повернеться до України. Поки ми не летимо до Бразилії на переговори, вже і так просиділи там чотири дні, нічого не вирішивши", - цитує Пабло Гонсалеса tribuna.com

Як повідомляв Укрінформ, перехід півзахисника "Динамо" Дерліса Гонсалеса до парагвайської "Олімпії", судячи з усього, не відбудеться. Переговори між клубами з цього приводу зайшли у глухий кут і припинилися.

Читайте також: Футбол: перехід Гонсалеса з "Динамо" до "Олімпії" теж зірвався

Раніше Гонсалес, який не повернувся після літньої відпустки до розташування "Динамо", за допомогою своїх агентів намагався влаштуватися у бразильському "Сантосі" (на правах оренди), але той перехід зірвався, оскільки парагваєць зажадав від цього клубу таку ж зарплату, як в "Динамо".

Foto: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-