Португалія стала переможцем юнацького Євро-2018 з футболу (U-19)

Португалія стала переможцем юнацького Євро-2018 з футболу (U-19)

Укрінформ
У Фінляндії завершився юнацький чемпіонат Європи з футболу (U-19), тріумфатором якого стала збірна Португалії.

У фінальному матчі, що проходив у місті Сейнайокі 29 липня, зустрілися представники групи А команди Італії та Португалії, які минулого четверга перемогли півфіналістів з іншого квартету групового етапу - збірні Франції та України. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Суперники влаштували справжній гольовий феєрверк, забивши за 120 хвилин 7 м'ячів. Причому кривдники збірної України U-19, португальці, двічі вели в рахунку (у другому таймі 2:0) і дозволяли італійцям вирівнювати становище. Утім, останнє слово у додатковий час було саме за піренейцями - 4:3.

За підсумками Євро-2018 (U-19) визначилися п'ять делегатів від УЄФА для участі у фінальному турнірі чемпіонату світу серед команд U-20, який відбудеться влітку 2019 року в Польщі. Ними стали Португалія, Італія, Україна, Франція та Норвегія. Збірна Польщі в якості господаря буде на турнірі шостим представником Європи.

Читайте також: Футбол: збірна України U-19 зазнала фіаско у півфіналі Євро-2018

Нагадаємо, футболісти юнацької збірної України (U-19, вік гравців до 19-ти років) програли у четвер, 26 липня, півфінальний матч Євро-2018 команді Португалії з рахунком 0:5.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-