Андрій Лунін: Приємно бути прийнятим у кращу команду світу

Андрій Лунін: Приємно бути прийнятим у кращу команду світу

Укрінформ
Новоспечений голкіпер мадридського футбольного клубу "Реал" український футболіст Андрій Лунін розповів про перші дні в команді.

Андрій Лунін, зокрема, зазначив, що відчуває величезну відповідальність і докладе максимум зусиль, щоб "Реал" ставав кращим і сильнішим".

"Моя мрія здійснилася. Я щасливий, гордий, але водночас відчуваю величезну відповідальність. Мадридський "Реал" - найвеличніший клуб у світі, який володіє найголовнішими трофеями. Для мене було мрією грати за цю команду. Описувати та характеризувати свої ігрові якості я не звик. Цим повинні займатися тренери, спеціалісти. Я в свою чергу постараюся докласти максимум зусиль, щоб "Реал" ставав кращим і сильнішим. Я люблю футбол, отримую від нього задоволення. Грати - це все, що мені потрібно.

У "Реала" чудова база, найкраща у світі. Там є все необхідне для розвитку футболістів, тренувань, відновлювання. Це рай. У команді мене прийняли нормально, все добре. Іде робочий процес, рухаємося вперед, дивимося в майбутнє. Усі хлопці дружні, приємно бути прийнятим у кращу команду у світі. Я вивчаю іспанську, щоб швидше знайти спільну мову з партнерами. У спортивному залі я працював разом із Гаретом Бейлом, оскільки ми підходимо один одному по ваговим параметрам. Це лише плюс, Гарет – атлет", - цитує Луніна прес-служба Федерації футболу України.

Зазначимо, що до кінця липня Андрій Лунін разом із командою займатиметься в Іспанії, після чого вирушить у турне по США. За океаном "Реал" планує провести три товариські матчі. 1 серпня в Майамі іспанці зустрінуться з англійським "Манчестер Юнайтед", 5-го в Ландовері – з туринським "Ювентусом", а 8-го в Іст-Ратерфорді - з італійською "Ромою".

Читайте також: Мадридський "Реал" представив українського голкіпера Луніна

Церемонія представлення українського голкіпера Андрія Луніна в "Реалі" відбулася у понеділок, 23 липня.

Фото: realmadrid.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-