Президент ФБУ: Усик довів, що українська школа боксу - одна з кращих у світі

Президент ФБУ: Усик довів, що українська школа боксу - одна з кращих у світі

Укрінформ
Президент Федерації боксу України (ФБУ) Володимир Продивус прокоментував перемогу абсолютного чемпіона світу у першій важкій вазі Олександра Усика над Муратом Гассієвим.

Керівник вітчизняного аматорського боксу, зокрема, підкреслив, що цей вид спорту в Україні є традиційно сильним, повідомляє прес-служба ФБУ

"Олександр Усик показав усьому світові, чого може досягти упевнений в собі чоловік, який ставить мету і наполегливо до неї йде. Наш боксер показав всій планеті, що таке українська воля і завзятість. Хочу зазначити, згадуючи його виступи в національній збірній та клубі "Українські отамани", він ніколи себе не шкодував на тренуваннях і поважав суперників. Він став абсолютним чемпіоном світу, вигравши у всіх опонентів в їхніх рідних стінах, а це, погодьтеся, не можна не поважати. Олександр Усик переписав і продовжить переписувати історію світового і, безумовно, українського професіонального боксу. Його перемога - це черговий показник того, що українська школа боксу по праву є однією з кращих у світі", - зазначив Продивус.

Читайте також: Бокс: Усик утричі "перебив" Гассієва в чемпіонському поєдинку

Нагадаємо, в ніч із суботи на неділю Усик переміг уродженця Північної Осетії Гассієва в московському спорткомплексі "Олімпійський". Олександр став абсолютним чемпіоном світу, завоювавши пояса WBC, WBO, WBA, IBF, The Ring, Трофей Мохаммеда Алі та 10 млн дол призових.

12-раундовий бій пройшов за тотальної переваги українського боксера, якому всі троє суддів віддали перевагу за очками (120:108, 119:109, 119:109).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-