Футбол: сьогодні збірна України U-19 зіграє вирішальний матч на Євро-2018

Футбол: сьогодні збірна України U-19 зіграє вирішальний матч на Євро-2018

Укрінформ
Сьогодні, 23 липня, збірна України (U-19) з футболу проведе вирішальний поєдинок проти збірної Туреччини в рамках Євро-2018.

Щоб потрапити до півфіналу Євро-2018 (U-19), юнацьку збірну України в матчі з командою Туреччини влаштує й нічия. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Перед початком чемпіонату Європи (серед футболістів не старших 1999 року народження) фаворитами в групі А вважалися італійці та португальці. У підсумку вони й підтвердили цей статус, завоювавши путівки до півфіналу турніру.

У паралельному квартеті В експерти ставили на Францію та Англію. Перешкодити цим прогнозам може збірна України, яку в останньому турі групового раунду в матчі проти Туреччини влаштовує навіть нічия. Тоді в будь-якому випадку одним із півфіналістів Євро-2018 стане українська команда Олександра Петракова.

Коментуючи підготовку до поєдинку, Олександр Петраков сказав: "Апетит приходить під час їжі, тому зараз усю свою увагу і концентрацію ми переключили на підготовку до матчу з турками, які, впевнений, після двох поразок зроблять все, щоб грюкнути дверима. Головне - відновити своїх хлопців фізично. Хоча, можливо, зробимо ротацію, щоб дати деяким футболістам перепочинок".

Нагадаємо, матч за вихід до півфіналу Євро-2018 (U-19) Україна – Туреччина відбудеться 23 липня в Сейнайокі й розпочнеться о 18.30.

Читайте також: Футбол: юнацька збірна України зіграла внічию з Англією у фінальній стадії Євро-2018

За регламентом турніру дві кращі команди кожної з груп продовжують боротьбу у півфіналах, переможці яких зустрічаються у фіналі. Також за підсумками Євро-2018 стануть відомі учасники ЧС-2019 (U-20), якими стануть перші п'ять команд континентальної першості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-