Формула-1: Льюїс Гемілтон залишається пілотом Mercedes ще на 2 роки

Формула-1: Льюїс Гемілтон залишається пілотом Mercedes ще на 2 роки

Укрінформ
Команда "Формули-1" Mercedes офіційно оголосила про подовження контракту з чотириразовим чемпіоном світу Льюїсом Гемілтоном.

Коментуючи підписання нової угоди на 2 роки, 33-річний британський пілот, зокрема, зазначив, що це було простою формальністю, він щасливій у команді Mercedes і з нетерпінням чекає нових перемог.

"Подовження контракту було простою формальністю. Ще взимку ми все обговорили з Тото Вольфом. Це дуже радує, що ми підписали всі необхідні папери і можемо продовжувати займатися справами в звичному ключі. Я вже 20 років перебуваю в гоночній сім'ї Mercedes, але я ніколи не був такий щасливий в команді, як зараз. Ми знаходимося на одній хвилі як на трасі, так і за її межами. Я чекаю нових перемог і впевнений, що трипроменева зірка засяє ще яскравіше. Вибір Mercedes - вірний на найближчі роки, я в цьому впевнений.

Ми голодні до перемог, незважаючи на всі успіхи, всі - починаючи від керівників і закінчуючи людьми, яких я зустрічаю на заводі в Бріксуорті та Бреклі. Пристрасть до боротьби палає в мені, її поділяє вся команда. Ми прагнемо вперед і наполегливо працюємо, щоб гарантувати собі місце на вершині. Не можу дочекатися, щоб побачити, чого ми можемо досягти в найближчі два з половиною сезони", - цитує Гемілтона terrikon.  

Читайте також: Формула-1: Феттель переміг на Гран-прі Великої Британії

За інформацією BBC, за умовами нового контракту Гемілтон зароблятиме 30 млн фунтів на рік. З урахуванням різних бонусів зарплата може вирости до 40 млн.

Фото: 24smi.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-