Стівенс і Федерер визнані кращими тенісистами року - ESPN

Стівенс і Федерер визнані кращими тенісистами року - ESPN

Фото
Укрінформ
Американський телеканал ESPN назвав переможців премії ESPY Awards-2018. Кращими тенісистами року названі Слоан Стівенс і Роджер Федерер.

26-а церемонія вручення щорічної нагороди ESPY Awards від спортивного телеканалу ESPN відбулася в Лос-Анджелі, повідомляє БТУ.

Переможцями в номінації "Краща тенісистка року" і "Кращий тенісист року" стали американка Слоан Стівенс і швейцарець Роджер Федерер.

25-річна тенісистка Слоан Стівенс минулого сезону виграла дебютний мейджор на US Open, а цього року встановила особистий рекорд в рейтингу (3-е місце), зіграла у фіналі турніру Ролан Гаррос, а також виборола перший титул на турнірах серії Premier Mandatory в Маямі.

36-річний тенісист Роджер Федерер після двох титулів на Мейджорі за сезон-2017 нинішнього сезону став першим тенісистом, якому на турнірах Grand Slam серед чоловіків вдалося завоювати 20-й титул, і встановив рекорд рейтингу ATP як найстарший лідер світової класифікації в її історії.

Читайте також: Теніс: Новак Джокович повернувся до топ-10 рейтингу ATP

На церемонії, крім Стівенс, також побувала її колега по збірній США з тенісу Коко Вандевен. Разом спортсменки в кінці минулого року завоювали головний трофей на командному турнірі Кубок Федерації.

Фото: Getty Images, Instagram

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-