Андрій Лунін провів перше тренування з мадридським

Андрій Лунін провів перше тренування з мадридським "Реалом"

Укрінформ
Новоспечений гравець мадридського футбольного клубу "Реал" український голкіпер Андрій Лунін провів перше тренування з командою.

"Реал" розпочав підготовку до нового сезону. Підопічні головного тренера Хулена Лопетегі вийшли з відпустки і приступили до тренувань. Про це повідомляє zbirna.com. 

Розпочав тренування з командою і екс-голкіпер луганської "Зорі" 19-річний українець Андрій Лунін. Відео тренування "Реал" розмістив у своєму twitter:

Під час тренування Лунін привітав із 29-м днем народження Гарета Бейла, з яким вчора, 16 липня, проходив медобстеження.

До кінця місяця "Реал" буде тренуватися в Іспанії, а потім відправиться в турне по Північній Америці. У США команда зіграє три спаринги. 1 серпня "вершкові" зустрінуться з "Манчестер Юнайтед", 5-го числа - з "Ювентусом", а 8-го - з "Ромою". Вже 15 серпня Реал офіційно розпочне сезон-2018/19. В естонському Таллінні команда Хулена Лопетегі зустрінеться з земляками з "Атлетико" в матчі за Суперкубок УЄФА.

Читайте також: Український голкіпер Лунін проходить медогляд з першою командою "Реала"

Нагадаємо, Андрій Лунін перейшов до "Реала" з луганської "Зорі" 22 червня. Контракт голкіпера з іспанським клубом розрахований на 6 років. За інформацією Sport Arena, "Реал" заплатив за українця 9 млн євро, однак сума трансферу може зрости ще на 3,5 млн за рахунок бонусів. Майбутнє українця визначиться після передсезонного турне команди в США.

Фото: realmadrid.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-