Усик про бій у Москві: Знаю, що в мене буде підтримка з України

Усик про бій у Москві: Знаю, що в мене буде підтримка з України

Укрінформ
Чемпіон WBO і WBC у важкій вазі український боксер Олександр Усик готовий до проведення фіналу WBSS проти чемпіона WBA і IBF Мурата Гассієва у Москві.

Олександр Усик в інтерв’ю Boxing Scene, зокрема, відзначив, що впевнений у підтримці з України, тому проведе бій у Москві з хорошим настроєм.

"Поєдинок у Москві? Чи виглядаю я так, ніби боюся битися десь? Я відмінно ставлюся до цього. Я атлет, я воїн. Мені немає різниці, де битися, я просто хочу боксувати. Я знаю, що у мене буде підтримка з України. Я готовий, моя команда готова, ми всі поїдемо до Москви з хорошим настроєм", - цитує Усика XSPORT

Також український боксер розповів про підготовку до поєдинку з росіянином Муратом Гассієвим.

"Ви можете подивитися на YouTube, який він боксер. Я можу сказати тільки одне: сильний хлопець. І зараз, слава Богу, я і Мурат битимемося за трофей Мохаммеда Алі та звання абсолютного чемпіона світу. Я прокидався о 4.50 щоранку і намагався запалити себе. Мені подобається важко тренуватися. Мені подобається тиск, вірите? Може бути, я трохи божевільний. На спаринги ми шукали хлопців того ж стилю, що і Гассієв. Це важливо. Коли вони працюють також, як і Мурат, то це допомагає напрацьовувати певні комбінації проти нього.

Найважливіше в тренуваннях - дисципліна. Це один з найважливіших компонентів, щоб досягти висот. Дисципліна б'є все. Коли сильні хлопці зустрічаються між собою, то виходять цікаві бої. Я говорив це раніше і повторю ще раз: уболівальникам варто очікувати красивого фіналу".

Нагадаємо, бій Усик (14-0, 12 КО) – Гассієв (26-0, 19 КО) відбудеться в суботу, 21 липня, в Москві на головній критій арені міста - спортивному комплексі "Олімпійський". На кону стоятимуть пояси WBС, WBO, WBA, IBF, а також пояс журналу The Ring, статус абсолютного чемпіона світу і кубок Мухаммеда Алі. 

Читайте також: Промоутер Усика підтвердив: бій проти Гассієва може не відбутися

Раніше повідомлялося, що українська сторона має претензії до російських організаторів бою. Промоутер українського боксера Олександр Красюк повідомив, що бій проти Мурата Гассієва може не відбутися 21 липня в Москві. 

Фото: ringside24 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-