Бокс: Беллью упевнений, що без допінгу Повєткін

Бокс: Беллью упевнений, що без допінгу Повєткін "зовсім інша людина"

Укрінформ
"Почесний" чемпіон світу з боксу за версією WBC британець Тоні Беллью вважає, що його співвітчизник Ентоні Джошуа легко переможе росіянина Олександра Повєткіна.

За словами Беллью, Повєткін без допінгу виглядає зовсім по-іншому, і цей бій має закінчитися вже у перших раундах, повідомляє Klitschko-brothers.com

"Повєткін абсолютно інша людина, коли він на допінгу, я кажу так, бо знаю спаринг-партнерів, які були в його тренувальному таборі, - сказав британець. - Вони відкрито говорили мені, що "він просто звір, коли допінгу" , але вони помітили різницю в спарингах з ним, коли він не вживав допінгу... Джошуа боксуватие у своїй звичайній манері. Він виходить, кладе суперника на настил рингу і йде додому. Думаю, саме такого Джошуа ми побачимо у вересні проти Повєткіна".

Беллью також висловив жаль, що після позитивних допінг-тестів Повєткіну дозволено знову виходити на ринг, і згадав про те, що у нього є свідчення того, що російський боксер приймав допінг.

Читайте також: Стала відома дата чемпіонського бою Гвоздик – Стівенсон

Нагадаємо, поєдинок між чемпіоном світу у суперважкій вазі за версіями WBA Super, WBO, IBF та IBO Ентоні Джошуа з обов'язковим претендентом Олександром Повєткіним найімовірніше, відбудеться 22 вересня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-