Футбол:

Футбол: "Ворскла" шукає гравців на правах вільних агентів

Укрінформ
Головний тренер "Ворскли" Василь Сачко розповів про підготовку бронзових призерів української футбольної Прем'єр-ліги до нового сезону.

В інтерв'ю Hromadske.Poltava наставник полтавської команди зазначив, що нині клуб шукає футболістів, які можуть прийти на правах вільних агентів. 

"Задоволений роботою команди на підготовчих зборах. Ми перевірили молодь і новачків, експериментували. Днями зустрічався з президентом клубу Романом Черняком. Обговорювали багато моментів, керівництво в певних аспектах іде нам назустріч. Звісно, мені хотілося б ще більшого. Але є бюджет, в який ми маємо вписатися. Шукаємо футболістів, які можуть прийти на правах вільних агентів. Завдання не з простих, але ми працюємо", - заявив Сачко.

Він також розповів про наступні етапи підготовки до нового футбольного сезону.

Читайте також: Футболісти Сапай і Ребенок подовжили контракти з "Ворсклою"

"Ворскла" розділила збори на два етапи. Перший закінчився контрольною грою проти "Дніпра". Другий розпочнеться 27 червня і триватиме по 11 липня у Словенії. Там ми проведемо п'ять спарингів. Працюватимемо над тактикою, стандартами, награватимемо ті схеми, які бачить тренерський штаб", - підкреслив тренер. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-