Футболісти

Футболісти "Динамо" провели перше тренування після відпустки

Відео
Укрінформ
Гравці київського футбольного клубу "Динамо" вийшли з відпустки 19 червня і вже ввечері провели перше тренування в рамках підготовки до нового сезону.

Після традиційного медичного огляду в клініці футболісти зібралися на тренувальній заміській базі в Чапаївці. Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Динамо".

Тренування почалося з легкої пробіжки навколишнім лісом. Після цього гравці повернулися на тренувальне поле, де провели двосторонку на неповне поле, а також виконали вправи на фітнес.

Відео тренування:

Поки команда займатиметься в неповному складі. Футболісти, які були задіяні в товариських матчах за свої національні збірні в кінці травня - початку червня, приєднаються до своїх партнерів трохи пізніше. Їх приїзд очікують 25 червня. Те ж саме стосується і єдиного представника "Динамо" у фінальній частині чемпіонату світу хорвата Йосипа Піварича. Швидше за все, він прибуде до розташування команди вже безпосередньо на тренувальний збір в Австрії, який пройде з 1 по 14 липня. До того часу динамівці займатимуться на своїй базі в Чапаївці.

Читайте також: Футбол: "Полтава" відпускає Дехтярьова на перегляд у "Динамо"

За інформацією FootballHub, разом із командою тренувався форвард "Полтави" Максим Дегтярьов, контракт із клубом у якого закінчується 30 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-