Мораес і ще троє новачків

Мораес і ще троє новачків "Шахтаря" взяли участь у першому тренуванні "гірників"

Відео
Укрінформ
Бразильський футболіст Жуніор Мораес, про підписання контракту з яким донецький футбольний клуб "Шахтар" повідомив 18 червня, провів із новою командою перше тренування.

Після перерви, що тривала майже місяць, гравці і тренери "Шахтаря" зібралися на заміській базі "Святошин", де першим ділом пройшли медичний огляд. Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Шахтар".

Після обстеження лікарів "гірники" перемістилися на поле. Перед стартом заняття головний тренер Паулу Фонсека звернувся до підопічних зі вступною промовою, озвучивши найближчі плани, а також представив команді новачків: Жуніора Мораеса, Фернандо, Майкона і Олексія Шевченка.

Новобранці донецького клубу познайомилися з партнерами по команді, тренерським штабом і відпрацювали в загальній групі поряд з іншими футболістами. Після закінчення сесії Паулу Фонсека провів із гравцями індивідуальні бесіди.

Відео першого тренування новачків "Шахтаря":

Читайте також: Мораес: Одягаючи футболку "Шахтаря", виконую свою мрію

З 19 червня футболісти "Шахтаря" працюватимуть у дворазовому режимі, а 21 червня команда відправиться на перший навчально-тренувальний збір до Німеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-