Ребров: Уперше чую, що можу замінити Ріанчо в збірній України з футболу

Ребров: Уперше чую, що можу замінити Ріанчо в збірній України з футболу

Укрінформ
Колишній тренер київського футбольного клубу "Динамо" Сергій Ребров прокоментував чутки про можливе призначення на посаду помічника головного тренера Андрія Шевченка в збірній України.

Сергій Ребров, зокрема, зазначив, що вперше чує про те, що може замінити в збірній Україні з футболу Рауля Ріанчо, який нещодавно залишив команду.

"У нас зараз відбувається серйозний вкидання інформації. Найцікавіше, що це може зробити будь-хто. Наприклад, в своєму Фейсбуці. Кидають спеціально, щоб привернути до себе увагу. Певна людина вважає, що так буде. Цю інформацію підкидають усі, тому що це ж така гаряча новина. Просто нереальна. Я в перший раз про це чую", - сказав Ребров в інтерв’ю Footboom

Відповідаючи на запитання щодо подальшої кар’єри тренера після звільнення в квітні з посади наставника аравійського "Аль-Ахлі", Сергій Ребров зазначив, що пропозиції від інших клубів є.

Читайте також: Андрій Шевченко підтвердив, що Рауль Ріанчо залишає збірну України

"Отримував пропозиції від інших клубів. Поки що перебуваю зі своєю сім'єю на відпочинку. Що буде далі – подивимося", - зазначив Ребров.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-