Красюк: Усик поїде до Москви, щоб перемогти

Красюк: Усик поїде до Москви, щоб перемогти

Укрінформ
Фінал WBSS між українським боксером Олександром Усиком і росіянином Муратом Гассієвим відбудеться 21 липня в Москві на стадіоні "Олімпійський".

Цю інформацію підтвердив генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк, який представляє інтереси Олександра Усика.

"Сьогодні керівництво Всесвітньої боксерської суперсерії оголосило остаточно дату і місце проведення фінального поєдинку Усик - Гассієв за титул абсолютного чемпіона світу. Він відбудеться 21 липня в Москві. Нашому чемпіону знову доведеться боксувати на території суперника, як це було в 1/4 фіналу і півфіналі WBSS. Усик продовжує підготовку в тренувальному таборі і зараз виходить на фінішну пряму - етап спарингів.

Для Олександра - це найголовніший бій в його кар'єрі, адже на кону стоятимуть пояси WBС, WBO, WBA, IBF, а також пояс журналу The Ring, статус абсолютного чемпіона світу і кубок Мухаммеда Алі. Олександр поїде до Москви, щоб перемогти", - цитує Красюка tribuna.com

Нагадаємо, сьогодні, 18 червня, стало відомо місце проведення фінального бою Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) в першій важкій вазі між українським чемпіоном WBC і WBO Олександром Усиком і чемпіоном WBA і IBF російським боксером Муратом Гассієвим. Боксерський поєдинок Усик (14-0, 11 КО) – Гассієв (26-0, 19 КО) відбудеться 21 липня в Москві на головній критій арені міста - спортивному комплексі "Олімпійський". 

Читайте також: Усик – Гассієв: У Росії впевнені, що бій пройде без провокацій

Поєдинок мав відбутися ще 11 травня в Джидді (Саудівська Аравія), але був перенесений через травму Усика.

Фото: Facebook О. Усика

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-