Івиця Пирич:

Івиця Пирич: "Арсенал-Київ" має очолити фахівець європейського рівня

Укрінформ
Столичний футбольний клуб "Арсенал-Київ" у найближчому майбутньому очолить фахівець європейського рівня.

Окрім екс-зірки італійського "Ювентуса" Фабріціо Раванеллі, на посаду наставника київського клубу розглядаються й інші фахівці європейського рівня, зокрема, Ігор Штімац із Хорватії. Про це повідомив президент футбольного клубу "Арсенал-Київ" Івиця Пирич в коментарі FootBoom.

"Дійсно ми розглядаємо кілька кандидатур європейського рівня на посаду наставника "Арсенала". Що стосується Фабріціо Раванеллі, то про нього теж йдеться. Втім, є кандидат з Хорватії Ігор Штімац. Також є в нашому списку ще деякі колишні знамениті футболісти, але на кому з них в результаті ми зупинимося, точно не можу сказати. Адже в цьому питанні поки що немає ніякої конкретики. Ми шукаємо амбітного тренера на перспективу, який хотів би у нас працювати.

Якщо прийде тренер європейського рівня, то Сергій Литовченко працюватиме з ним, увійде до його тренерського штабу. Хочу додати, що політика нашого клубу буде спрямована на зміцнення академії, розвиток своїх гравців з подальшим їх продажем до зарубіжних чемпіонатів. Це одна з наших головних цілей.

Щодо посилення. Із "Шахтаря" приїде центральний захисник Данило Сагуткін. Також ведемо переговори з декількома гравцями з Європи. Подивимося, хто захоче продовжити у нас кар'єру. Думаю, що на цьому тижні картина більш-менш проясниться", - сказав Пирич.

Читайте також: Екс-зірка "Ювентуса" Фабріціо Раванеллі очолить "Арсенал-Київ" - ЗМІ

Раніше ЗМІ повідомляли, що "Арсенал-Київ", який гратиме в новому сезоні чемпіонату України з футболу серед клубів Прем’єр-ліги, очолить колишня зірка італійського "Ювентуса" Фабріціо Раванеллі.

Фото: Jutarnji List

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-