Команда Ломаченка планує боксерський поєдинок вже на жовтень-листопад

Команда Ломаченка планує боксерський поєдинок вже на жовтень-листопад

Укрінформ
Чемпіон WBA в легкій вазі український боксер Василь Ломаченко може відновитися після операції та вийти в ринг вже в жовтні-листопаді.

Про це повідомив промоутер українського боксера Боб Арум.

"Він хотів провести бій в серпні після операції, але я заборонив йому. Ми плануємо бій на жовтень-листопад", - цитує Арума tribuna.com

За словами Боба Арума, Ломаченко почав використовувати прооперовану руку вже наступного дня після хірургічного втручання. Її не можна навантажувати близько трьох тижнів, але боксер уже почав реабілітацію в Україні.

Нагадаємо, Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) в ніч на 13 травня в Нью-Йорку в 10-му раунді нокаутував Хорхе Лінареса (44-4, 27 КО) і відібрав у венесуельця титул WBA в легкій вазі. У другому раунді українець отримав розрив суглобової губи правого плечового суглоба, але успішно завершив боксерський поєдинок. Операція українського боксера Василя Ломаченка у виконанні одного з кращих хірургів США Ніла Елатраша пройшла успішно.

Читайте також: Ломаченко зберігає лідерство в рейтингу кращих боксерів світу за версією ESPN

Найбільш вірогідним наступним суперником українського боксера називають володара титулу WBO в легкій вазі мексиканця Раймундо Бельтрана (35-7-1, 21 КО).

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-