На олімпійській базі в Конча-Заспі запланований легкоатлетичний стадіон

На олімпійській базі в Конча-Заспі запланований легкоатлетичний стадіон

Укрінформ
Олімпійська база "Конча-Заспа", яка є знаковим місцем для українського спорту і легкої атлетики зокрема, останнім часом не відповідає сучасним вимогам підготовки провідних легкоатлетів.

Стратегія подальших дій, пов’язаних з розвитком бази, проводитиметься в частині легкої атлетики та стрільби з лука. Про це йшлося на нараді, яка відбулася 12 червня в Міністерстві молоді та спорту України за участю Міністра Ігоря Жданова, президента Федерації легкої атлетики України Ігоря Гоцула, президента Федерації стрільби з луку України Нестора Шуфрича, керівництва бази.

"Стоїть завдання облаштувати сучасне стрільбище, яке відповідатиме всім вимогам для тренувань і змагань, а також побудувати тренувальний легкоатлетичний стадіон з усіма необхідними секторами.

Читайте також: Ігор Жданов підозрює, що спортивну базу у Львові навмисно підпалили

Міністр молоді та спорту України прийняв наступне рішення – база працюватиме над тим, щоб легка атлетика та стрільба з луку були повноцінно представлені на її території, облаштовані відповідні ділянки для тренувань та змагань. Відразу зазначу, - це не буде швидкий процес, оскільки йому має передувати рішення Київради про виділення землі. Але таку мету поставлено, і всі сторони йтимуть до її втілення. Зі свого боку і ФЛАУ продовжуватиме участь в цьому проекті і відстоюватиме інтереси легкої атлетики", - цитує Ігоря Гоцула прес-служба ФЛАУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-