Журналісти

Журналісти "Інтера" відправляться на ЧС-2018 з футболу до Росії

Укрінформ
Знімальні групи телеканалу "Інтер" готуватимуть сюжети з місця проведення ЧС-2018 з футболу і побувають у всіх містах Росії, що приймають чемпіонат.

Про це повідомляє офіційний сайт телеканалу "Інтер".

"Знімальні групи програми побувають у всіх містах, що приймають чемпіонат, хоча відстань між крайніми стадіонами ЧС-2018 більше трьох тисяч кілометрів (Єкатеринбург і Калінінград)", - йдеться в повідомленні.

Висвітлюватиме ігри мундіалю коментатор футбольних матчів Роман Кадемін разом із колегами - відомими футбольними коментаторами Олександром Тингаєвим, Володимиром Кобельковим та Юрієм Кириченком.

Нагадаємо, чемпіонат світу з футболу 2018 року стартує в Росії 14 червня. Збірна України брала участь у відборі, але на турнір не пробилася.

Верховна Рада України не заборонила показ на території країни матчів ЧС-2018 з футболу. Постанову про заборону показу ЧС-2018 не включили до порядку денного. Раніше її було схвалено Комітетом зі свободи слова. За внесення до порядку постанови про заборону проголосували лише 142 депутати.

Читайте також: Верховна Рада поки що не заборонила показ ЧС-2018 в України

Нагадаємо, показ ЧС-2018 з футболу був під великим питанням, але в підсумку НТКУ таки перепродала права медіа-групі "Інтер", яка покаже турнір на однойменному каналі, а також НТН.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-